Expressió escrita a casa

Bon dia,

Des de que no podem anar a l'escola a causa del COVID, cada setmana els alumnes de SA JOVERIA s'impliquen molt i realitzen els reptes i propostes que els i les mestres pengen als blogs: receptes de cuina, investigacions, jocs motrius, problemes matemàtics, mecanografía, etc. 

Des de l'ambient lingüístic dels petits, n'Alicia (PT) i en Josep (AL) han fet algunes propostes per als alumnes. 

Com sabeu, casa nostra és un context molt enriquidor per treballar la llengua amb sentit i de manera contextualitzada: podem escriure receptes, podem cercar lletres a objectes quotidians, podem enviar cartes, poden escriure la llista de la compra, etc. 

Com a equip estem molt contents de l'esforç dels alumnes que s'han adaptat a les circumstàncies i han participat activament en les propostes. Us donem l'enhorabona! 

L'alumnat de 1r i 2n ha pintat abecedaris molt creatius, han realitzat lletres amb objectes de casa, han visualitzat contes audiovisuals d'una mà de contes, han elaborat el seu propi diari de sortides, han creat còmics, han fet descripcions d'objectes de casa i fins i tot han creat pots de paraules per reforçar la gramàtica. 

Us deixam algunes imatges. Esperem que us agradin!











Comentaris