Expressió escrita a casa

Bon dia,

Des de que no podem anar a l'escola a causa del COVID, cada setmana els alumnes de SA JOVERIA s'impliquen molt i realitzen els reptes i propostes que els i les mestres pengen als blogs: receptes de cuina, investigacions, jocs motrius, problemes matemàtics, mecanografía, etc. 

Des de l'ambient lingüístic dels petits, n'Alicia (PT) i en Josep (AL) han fet algunes propostes per als alumnes. 

Com sabeu, casa nostra és un context molt enriquidor per treballar la llengua amb sentit i de manera contextualitzada: podem escriure receptes, podem cercar lletres a objectes quotidians, podem enviar cartes, poden escriure la llista de la compra, etc. 

Com a equip estem molt contents de l'esforç dels alumnes que s'han adaptat a les circumstàncies i han participat activament en les propostes. Us donem l'enhorabona! 

L'alumnat de 1r i 2n ha pintat abecedaris molt creatius, han realitzat lletres amb objectes de casa, han visualitzat contes audiovisuals d'una mà de contes, han elaborat el seu propi diari de sortides, han creat còmics, han fet descripcions d'objectes de casa i fins i tot han creat pots de paraules per reforçar la gramàtica. 

Us deixam algunes imatges. Esperem que us agradin!Comentaris

  1. Buy Trustpilot Reviews

    Trustpilot reviews is a customer review management tool that helps online businesses connect and build trust with their customers. Most of the Organizations buy Trustpilot reviews to improve customer experience, stand out more in search engines, increase transformations and deals nearby, and build a trusted reputation. Features include: powerful review reporting and analytics,, Google Seller Ratings, rich bit stars, survey solicitations and updates, nearby audit gadgets, onsite review widgets, and more.

    Please visit our service link: Buy Trustpilot Reviews

    ResponSuprimeix

Publica un comentari